Autor: Harro Puusild • 20. veebruar 2023

Masinatööstur: tööstus vajab pikemat vaadet ja tööstuspoliitikat

JTK Power Finmec Estonia ASi juht Rainer Jakobson.
Foto: Harro Puusild
Seekordses "Tööstusuudised eetris" saates räägime masinatööstusest ja selle hetkeolukorrast. Saates on oma ettevõtte käekäigust, turuolukorrast, edasistest plaanidest, investeeringutest, tööjõust ja paljust muust rääkimas masinatööstusettevõtte JTK Power Finmec Estonia ASi juht Rainer Jakobson. Räägime ka ootustest uuele valitsusele ja puudutame põgusalt ka Poola tööstuse olukorda käimasoleva Ukraina sõja valguses.

Rainer Jakobson räägib saates, et ootab uuelt valitsuselt tööstusele pikemat vaadet. "Riigilt ootaks pikemat vaadet kui neli aastat ehk valimistest valimisteni. Oma peas mõtleb ettevõtja ju ette viis kuni kümme aastat, mitte neli," räägib Jakobson. Ta lisas, et meil peaks olema selgem vaade, milline on riigi nägemus ja kuhu tahame liikuda. "Tööstuspoliitika oleks küll minu kindel soov, et pilt selgemaks läheks," selgitas ta.

Saadet juhib Harro Puusild.

Saadet toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077