Autor: Anete Hela Pulk • 26. detsember 2022

Alexela juht: kui läbirääkimistel viimast pigistad, siis on suhe katki

Läbirääkimistele ei tohi minna viimast välja pigistama, vaid pigem tasub maksta natukene rohkem, selgus saatest „Lavajutud“.
Alexela juhatuse esimees Aivo Adamson ja Raumedic Estonia juht Emöke Sogenbits.
Foto: Raul Mee

„Kui lähed viimast välja pigistama, on suhe katki. Kõik on katki,“ ütles Alexela juhatuse esimees Aivo Adamson. Tema hinnangul ei tasu suhete hoidmisel käituda nii nagu riik ehk otsida odavat hinda ning mitte kvaliteeti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077