Autor: Hando Sinisalu • 4. august 2022

Rikkis vestlusrobot on soovitanud inimesel ennast ära tappa

Tarmo Koppel.
Foto: Erakogu
Saates "Digipööre kaubanduses ja tööstuses" tuleb juttu tehisintellektist ehk AIst ning selle rakendamisest erinevates majandussektorites.

Kuuleme, mis see tehisintellekt on, kuidas teda õpetada, mis on tema suurimad puudused ning kuidas ettevõtted temast kasu saavad lõigata. Räägime sellest, millised on juriidilised takistused tehisintellekti kasutuselevõtul ning kuidas USA ja Euroopa Liit selles küsimuses on erinevatel seisukohtadel.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077