Autor: Viivika Rõuk • 14. juuni 2022

Eesti mööblitootja vahetas Valgevene Ukraina vastu ja näeb buumi

Venemaa alustatud sõja tõttu kadus mööblitootja Softrendi jaoks oluline vineer, mida nad olid seni toonud Venemaalt ja Valgevenest. Ootamatult leidis ettevõte asenduse Ukrainast, rääkis ettevõtte juht Joonatan Vinkel Äripäeva raadio hommikuprogrammis.
Mööblitootja Softrendi juht Joonatan Vinkel.
Foto: Raul Mee

Kui muidu on mööblitootjad Äripäevas kirjeldanud keerulist turuolukorda, siis diivanitootjana tuntud Softrend ei näe veel tagasilööke. Vastupidi, ettevõte näeb lähenemas uut suurt buumi, millest on plaanis osa saada.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077