Autor: Janno Riispapp • 1. juuni 2022

Eesti droonitootja: on palju arvata, et kaitsetööstuses voolavad nüüd rahajõed

Mehitamata õhusõidukeid tootva ja müüva Eesti kaitsetööstusettevõtte Threod Systems tegevjuht Arno Vaik rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis, et nõudlus droonide järele on tublisti kasvanud, kuid on palju arvata, et nüüd voolavad kaitsetööstuses rahajõed.
Eesti droonitootja Threod Systems.
Foto: KAROLA KOOPUU, Threod Systems
Praeguse töö vilju lõigatakse kasumi näol mõne aja pärast, hindas ta. Juttu tuli ka investorite kasvanud huvist kaitsetööstusettevõtete suhtes, seni on see olnud leige.
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077