Autor: Harro Puusild • 7. veebruar 2022

Tööstusjuht: Eestist ei saa vaid IT‑tiigrit või ükssarvikute keskust, tööstus on ja jääb

AQ Groupi lehtmetalli ja plastiku ärisuundade juht Ragnar Koppel.
Foto: Janeli Janson
"Tööstusuudised eetris" saates on külas auto‑ ja teistele tööstusharudele metalltooteid ja juhtmeköidiseid valmistava AQ Groupi lehtmetalli ja plastiku ärisuundade juht Ragnar Koppel, kellega räägime nii aktuaalsetest probleemidest, aga ka temast kui juhist, kes on juhtinud nii tehaseid Eestis kui Hiinas.

Milline pilt vaatab vastu toormeturgudelt? Milline juht on Ragnar Koppel? Kuidas olla hea ärijuht ja samal ajal ka inimeste juht? Mis saab Eesti tööstusest? "Orgaaniline areng Eesti tööstuses jätkub ja ma ei näe, et Eestist saab vaid IT‑tiiger või ükssarvikute keskus. Tööstus on siin, et olla ja jääda," ütleb kogenud tööstusjuht. Saadet juhib Harro Puusild.

Saadet toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Kuula saadet siit:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077