Autor: Signe Sillasoo • 13. jaanuar 2022

Börsile tuleva Airoboti juht: turu maht on suur ja meile barjääri ette ei tule

Iduettevõtlusele keskenduva saate „Ükssarvikute kasvulava“ fookuses on õhutehnoloogia ning saates on külas nutikaid ventilatsiooniseadmeid tootva tehnoloogiafirma Airobot Technologies asutaja ja juhatuse liige Heiki Aulik.
Tehnoloogiafirma Airobot asutaja ja juhatuse liige Heiki Aulik.
Foto: Airobot

Tema ettevõte plaanib lähiajal viia oma aktsiad Nasdaq Balti alternatiivturule First North Tallinn.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077