Autor: Anu Lill • 18. november 2021

Viie aastaga aktsionäride vara 13kordistanud börsifirma juht: see on alles algus!

Soome börsil võimsat kasvu teinud Incap Corporationi aktsia on viie aastaga kasvanud 1275 protsenti. Ettevõtet juhib eestlasest tegevjuht Otto Pukk, kelle sõnul seisab Incapil ees veelgi suurem laienemine.
Incapi juht Otto Richard Pukk. lt/: Foto: Liis Treimann
Foto: Liis Treimann

Incapil on tehased kuues riigis ja ettevõte valmistab sadadele klientidele keerulisi elektroonikatooteid. Praegustest tootmisvõimsustest aga ei piisa, seetõttu ehitab Incap veel ühe tehase juurde Indiasse ning otsib võimalusi ka teiste ettevõtete ülesostmiseks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077