Autor: Karl-Eduard Salumäe • 16. november 2021

Auhinnatud tööstus: kõrgest palgast üksi piisab järjest vähem

Tööinspektsioon avalikustab täna auhinna „Hea töökeskkond 2021“ kaks võitjat - ABB ja Elcogen. Hommikuprogrammi stuudios käisid inspektsiooni peadirektor Maret Maripuu ja ABB Balti riikides tööohutuse eest vastutav Kaspar Kreek.
ABB Eesti tootmine.
Foto: Liis Treimann

Tegime juttu, milline on üldse hea töökeskkond ning miks selle loomisega vaeva näha. Kaspar Kreegi sõnul on ohutus kõige tähtsam aspekt, mida uute projektide, aga ka töökohtade loomisel arvestatakse. Näiteks ABB pakub lisaks keskkonnale ja eneseteostusele ka lisatervisekindlustust.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077