Autor: Priit Pokk • 26. august 2021

Peep Siitam: rohepööre on turumajanduslik, mitte riigiprojekt

Energiasalve juht ja osanik Peep Siitam rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis kasumlikust rohepöördest ja sellest, millal võiks valmida Energiasalve enam kui pool miljardit eurot maksev pumphüdroakumulatsioonijaam.
Energiasalv OÜ osanik ja juht Peep Siitam
Foto: Raul Mee

Siitam esineb koos teiste ettevõtjatega täna toimuval investeerimiskonverentsil „Teistmoodi Paldiski“. Konverentsi peateema on, kuhu panna rohe-virvarris oma raha ja energia, et tulemus oleks majanduslikult mõttekas ning keskkonda säästev.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077