Autor: Neeme Korv • 8. oktoober 2020

Energiline idufirma juht raputab tööstused stampidest lahti

Idufirma Eziil tegevjuht Maido Janke.
Foto: Raul Mee
Tootmisjuhtimise tarkvara arendav idufirma Eziil sai rahastuse investoritelt ja Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuselt, millega plaanib töötada välja lisafunktsionaalsuse projektitootmistele ning laieneda Suurbritannia turule.

Eziil arendab tootmisjuhtimise tarkvara tehastele, suurendades tootmise efektiivsust protsesside parema koostööga. Ettevõte automatiseerib tööprotsesse nagu müük, varude juhtimine, tööde planeerimine ja raporteerimine, et saavutada tootmises läbipaistvus.

Firma tegevjuht Maido Janke rääkis teisipäevases hommikuprogrammis, et paljud tööstusettevõtted on oma olemuselt konservatiivsed ning seetõttu tegelikult ei taha oma protsesse nii väga muuta, kuna muutused tekitavad takistusi. Siiski leidub ka edumeelsemaid ettevõtteid, kellelt oleks õppust võtta.

Kuula intervjuud Maido Jankega siit:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077