Autor: Priit Pokk • 1. oktoober 2020

Tööstuse juht: kriis algas juba eelmise aasta lõpus

Hanza Mechanics Balti klastri juht Emöke Sogenbits kolmapäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis.
Foto: Andras Kralla
Tööstusele tuleks rohkem tähelepanu pöörata nii sõnades kui tegudes, rääkis kolmapäevases hommikuprogrammis metallitööstusettevõtte Hanza Mechanics Balti klastri juht Emöke Sogenbits.

Praegune kriis algas tööstuse jaoks tegelikult juba eelmise aasta lõpus, rääkis Sogenbits. Osa sektoreid, näiteks rasketööstus, on valusamalt pihta saanud, samas meditsiiniseadmete valmistamisega on parem seis. Sealjuures ei tasuks unustada tema sõnul, et valdav osa ekspordist tuleb just nimelt tööstusest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077