Autor: Hando Sinisalu • 11. august 2020

Piiride sulgemine mõjub metallitööstusele halvima variandina

Piiride sulgemine pole metallitööstuse jaoks variant.
Foto: Andras Kralla
Metallitööstuse perspektiivist on kõige halvem ravi koroonaviiruse vastases võitluses piiride sulgemine.

Kuigi kaupade vaba liikumine eelmises laines säilis, tähendas see siiski nende piiriületuse aeglustumist. Samuti muutub keerulisemaks inseneride ettevõtetevaheline ja üle piiride liikumine, rääkis Äripäeva konkurentsiraportite projektijuht Sigrid Kõiv Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077