Autor: Karl-Eduard Salumäe • 12. mai 2020

Jutud lavalt: kuidas Ericsson Eesti tehast automatiseerib?

Evo Kessler konverentsil "Tark tööstus"
Foto: Raul Mee
Mismoodi on toiduainetööstus muutunud vastutustundlikumaks ja kestlikumaks ning kuidas disainida tooteid nii, et neid oleks võimalik hiljem automatiseerida? Mõlemale küsimusele saab vastuse seekordsest „Lavajuttude“ saatest.

Pakume kuulamiseks kahte ettekannet. Neist esimene pärineb turunduskonverentsilt „Password 2020“ ning kõneleja on Orkla Eesti turundusdirektor Annika Oja. Teises pooles mängime ette märtsis toimunud konverentsil „Tark tööstus“ kõlanud ettekande Ericsson Eesti tootmistehnoloogia osakonna juhilt Evo Kesslerilt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077