Autor: Harro Puusild • 20. aprill 2020

Töösturid: sügis saab olema raske

BLRT arendusdirektor Peter S. Treialt
Foto: Tööstusuudised.ee
Koroonapandeemia mõju tööstussektorile on suur ja sügis saab olema raske, rääkisid suurte tööstusfirmade esindajad värskes Äripäeva raadio saates "Tööstusuudised eetris".

Saates osalesid tööstuskontserni BLRT arendusdirektor Peter S. Treialt ja Pärnu metallitööstuse PlasmaPro OÜ juhatuse liige Tiit Talvaru. Rääkisime, kuidas BLRT ja PlasmaPro keerulise olukorraga toime on tulnud ehk kuidas on kriis mõjutanud majandustulemusi, tellimusi ja töötajaid.

Saadet toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Saadet juhtis Harro Puusild.

Kuula saadet siit.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077