Autor: Tööstusuudised.ee • 18. mai 2020

Metallitööstus Terasman: prognoose on raske teha, aga kriisist tuleme edukalt välja

Metallkonstruktsioonide tootja Terasman kirjutab aastaaruandes, et täpseid prognoose on praegu keeruline teha ning tervet maailma tabanud koroonakriis mõjutab ettevõtte tulemusi kindlasti sel ja järgmisel aastal. Samas on ettevõttel täidetud kõik eeldused, et kriisist edukalt väljuda.
Pilt on illustratiivne
Foto: Pixabay

Seadmete ja metallkonstruktsioonide tootja Terasman OÜ müügitulu langes mullu ligi 8 protsenti 4,74 miljonile eurole, selgub aastaaruandest. Aasta varem ulatus ettevõtte müügitulu 5,15 miljoni euroni. Terasmani ärikasum langes seejuures ligi 40 protsenti 135 474 eurole. 2018. aastal teenis ettevõte ärikasumit 222 801 eurot.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077