Autor: Mait Kraun • 28. september 2021

Saunumi kahjum süvenes

Saunum suutis esimesel poolaastal käibe seitsmekordistada, aga puhaskahjum süvenes agressiivse turunduse tõttu, selgub börsiteatest.
Saunumi asutaja Andrus Vare.
Foto: Andras Kralla

2020. aastal müüs Saunum veidi üle 400 kerise ja sauna sisekliima seadme. 2021. aasta esimesel poolaastal müüdi kokku aga juba 900 seadet. “Saunumi kerised on lisaks Eestile hästi vastu võetud ka Soomes, Venemaal, Šveitsis, Poolas, Austraalias ja mitmes Balkani riigis,” teatas ettevõte.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077