Autor: Äripäev • 27. november 2020

Kalevi ja Põltsamaa omanik on Euroopas üks rohelisemaid toidukontserne

Nüüd on Kalev hakanud pakendama komme ka nii, mis tulevad lahti nagu vanasti.
Foto: Eiko Kink
Orkla kontsern, kuhu kuuluvad ka Eestis tegutsevad Kalevi kommivabrik ja Põltsamaa toidutootmine, on S&P Dow Jonesi indeksite poolt tunnistatud üheks kolmest juhtivast toiduettevõttest Euroopas.

"Indeks hõlmab paljusid keskkonna-, sotsiaal- ja valitsemiskriteeriume ning on olnud meile kasulik enda tulemuste võrdlemisel teiste sarnaste ettevõtetega,“ pressiteates Orkla jätkusuutlikkuse direktor Ellen Behrens. „On hea meel näha, et meie jõupingutused kasvuhoonegaaside heitkoguste vähendamisel, jätkusuutlike pakendite arendamisel ja tooraine jätkusuutlikule tootmisele kaasa aitamisel, on saanud ära märgitud kõrge tulemusega."

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077