Autor: Anu Jõgi • 1. oktoober 2020

Soomes sünnib hiigelsuur masinatootja

Cargoteci masinad Cartagena sadama konteineriterminalis Colombias.
Foto: Nick Souza, Cargotec
Soome tööstuses sünnib suur liitumine: logistikaseadmete tootja Cargotec ja kraanatootja Konecranes kirjutasid täna alla ühinemislepingule, sihtides saada maailma juhtivaks ettevõtteks oma valdkonnas, teatasid ettevõtted.

Eelmise aasta tulemuste põhjal on ettevõtete kokku liidetud käive ligikaudu 7 miljardit eurot ja võrreldav ärikasum 565 miljonit eurot, kirjutab Kauppalehti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077