Autor: Äripäev • 18. august 2020

Olvi tulemused kasvasid koroona kiuste

Olvile kuulub A Le Coq
Foto: Raul Mee
Alkoholitootja Olvi, kellele kuulub Eestis A Le Coq, teatas, et koroonaviirus ei mõjutanud ettevõtte tulemusi ning aasta esimene pool on kulgenud hästi.

Olvi teatas, et esimesel poolaastal kasvasid nii müügimahud, netomüük kui tegevuskasum ettevõtte peamistel turgudel Soomes, Baltikumis ja Valgevenes. Sealjuures ütles ettevõtte juht Lasse Aho, et müügimahud kasvasid ka koroonapandeemia ajal: sellele aitas kaasa suurenenud jaemüük kui ka head ilmad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077