Autor: Mait Kraun • 8. juuni 2020

Graafik: Saksamaa tööstustootmise meeletu langus

Autotehaste sulgemine on Saksamaa tööstustoodangut suuresti mõjutanud.
Foto: Reuters/Scanpix
Saksamaa tööstustootmine langes aprillis nii järsult, et 2008. aasta kriis on selle kõrval vaid ajutine kõrvalekalle, kirjutab Bloomberg.

Saksamaa tööstustootmine langes aprillis 17,9 protsenti – paljud poed ja tehased suleti ning investeeringuid tõmmati tagasi. Olgugi et pärast seda on aktiivsus veidi taastunud, peaks Saksamaa majandus teises kvartalis langema umbes 10 protsendi võrra.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077