Autor: Mait Kraun • 4. juuni 2020

Cleveroni aktsia hind kerkis oksjonil 1150 euroni

Cleveroni asutajad Arno Kütt ja Peep Kuld.
Foto: Andras Kralla
Cleveroni aktsionäri poolt LHV finantsportaalis korraldatud Cleveroni aktsiate oksjon on kulgenud küllaltki edukalt ning aktsiate alghind on enam kui 20 protsendi võrra kerkinud.

Äripäev kirjutas mai lõpus, et LHV finantsportaali on ilmunud postitus, milles üks kasutaja pani oksjoni korras müüki 40 pakirobotite tootja Cleveroni aktsiat. Alghinnaks seadis ta 900 eurot aktsia kohta. 25. mail tehtud postitusest saadik on tehtud kümneid pakkumisi ning aktsia hind on kerkinud 1150 euroni.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077