Autor: Mait Kraun • 27. mai 2020

Lennukitootja Boeing avalikustab sellel nädalal suured koondamised

Boeingu regionaalne peakorter Virginia osariigis USAs.
Foto: Reuters/Scanpix
Boeing teatab sellel nädalal suurtest koondamistest USAs, ütlesid asjaga kursis olevad inimesed ning lennukitootja töötajatest koosnev ametiühing.

Boeing teatas juba eelmisel kuul, et plaanib 10 protsenti oma 160 000 töötajast koondada. Boeingu 17 600 töötajat esindav ametiühing SPEEA ütles teisipäeval Reutersile, et Boeing saatis neile koondamiste kohta eelteate. Boeing keeldus aga kommentaaridest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077