Autor: Anu Lill • 29. aprill 2020

Harju Elekter kolmekordistas kasumi

Pildil vasakult esimene Harju Elektri ametist lahkuv juhatuse esimees Andres Allikmäe, kes andsid ohjad üle senisele finantsjuhile Tiit Atsole.
Foto: Andras Kralla
Aktsionäride meelest tegi Harju Elekter väga tubli tulemuse ja on üks selliseid börsiettevõtteid, mille toodete järele on nõudlus ka kriisiajal.

Investor Anneli Heinsoo nentis, et kuigi tulemustega on põhjust väga rahul olla ja ettevõte töötab hetkel ka eriolukorrast sõltumata oma plaanide järgi, ei oska keegi täpselt ette ennustada millisel hetkel milline sektor pihta võiks saada järellainetusena ja kui kaua praegune olukord kestab.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077