Autor: Kaspar Allik • 6. aprill 2020

Autotootjatel jääb teenimata üle 100 miljardi dollari

Uued Volkswageni autod seismas Hiinas.
Foto: Reuters/Scanpix
Kui Euroopa ja Põhja-Ameerika autotehased jäävad aprilli lõpuni suletuks, kaotavad autotootjad käivest enam kui 100 miljardit dollarit.

Koroonaviiruse levik ja sellest põhjustatud autotehaste sulgemised võivad autotootjate käibest viia enam kui 100 miljardit dollarit, kirjutab Financial Times. Arvutus on tehtud eeldusega, et nii Euroopa kui Põhja-Ameerika autotehased jäävad kuni aprilli lõpuni suletuks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077