Autor: Anu Lill • 26. juuni 2019

Ericsson ehitab uue nutika tehase

Rootsi telekomiettevõte Ericsson, millel on tehas ka Tallinnas, kavatseb ehitada uue täisautomaatse tehase USAsse järgmise aasta lõpuks, kirjutab Reuters.
Ericcsoni tehas Tallinnas
Foto: Meeli Küttim

Ericsson kavatseb uue põlvkonna targa tootmise käivitada ka Eestis, Hiinas ja Brasiilias.

Moodne tehas USAs hakkab tootma täiustatud antennisüsteemi raadioid, et suurendada võrgu võimsust ja maapiirkondade side katvust, samuti 5G raadioid linnapiirkondadele, mis on mõlemad vajalikud kiireks 5G kasutuselevõtuks Põhja-Ameerikas. "Kavatseme digitaliseerida kogu oma globaalse tootmiskeskkonna. Asutame uue tehase USAs, seejuures toetame oma klientide üleminekut 5G-ühendusele," ütles Ericssoni asepresident ja võrkude juhataja Fredrik Jejdling.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077