Autor: Herty Tammo • 10. mai 2021

Herty Tammo: siit, kaasteelised, tuleb maailma esimene triljonär!

Herty Tammo esinemas Äripäeva Gaselli kongressil 2021.
Autor: Raul Mee
Süva- ja rohetehnoloogias peituvad tohutud tuleviku edulood, võidurelvastumisel innovatsiooniriigiks määrab edukuse kiirus, kirjutab ärikiirendi Startup Wise Guys kaasasutaja ja tööstur Herty Tammo Äripäeva essees.

Viimastel nädalatel palju tähelepanu köitnud ükssarvikute statistika järgi on Eesti jõudnud miljardidollariliste ettevõtete kasvatamisel Euroopa parimast maailma tippude hulka. See on suur võit. Oleme olnud erakordselt edukad ja meie saavutused demonstreerivad hästi kohaliku ökosüsteemi tugevust.

Ajalukku vaatamine ja kokkuvõtete tegemine on oluline, kuid vara on veel jääda kättevõidetud edu nautima. Selleks, et jõuda kaugemale tänase positsiooni hoidmisest, tuleb kiirelt tegutseda suunas, kust tulevad järgmised edulood. Kui 1990ndad oli veebirakenduste kümnend, 2000ndad kuulusid nutitelefonidele ja äppidele, 2010ndate edulugu oli pilvetehnoloogia, siis nüüd on maailmas vaikselt, aga kindlalt kujunemas konsensus, et järgmine arenguhüpe tekib käesoleval kümnendil läbi süva- ja rohetehnoloogiate.

Loe pikemalt Äripäevast.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077