Autor: Kersti Kaljulaid • 25. märts 2021

Kersti Kaljulaid: Paide masinatehas teeb oma ala Ferrarisid. Innovatsioonita see ei tule

President Kersti Kaljulaid.
Foto: Egert Kamenik
Teaduse teritatud ajudega tarku inimesi on meil piisavalt, et muutuda tehnoloogiat loovaks riigiks, rääkis president Kersti Kaljulaid tööandjate aastakonverentsil „Tuulelohe lend“ peetud kõnes. Konverentsil asutati ka tööandjate 2% klubi (vt lepet allpool).

Järgneb Kersti Kaljulaidi kõne täistekst:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077