Autor: Fjodor Berman • 19. jaanuar 2021

Fjodor Berman: ei saa ignoreerida tõsiasja, et süvenev tööjõupuudus nõrgestab Eestit

BLRT Grupi suuromanik Fjodor Berman
Foto: Andras Kralla
Tänini lahendamata küsimused kahjustavad Eesti ettevõtete ellujäämise tõenäosust ning konkurentsivõime näitajaid, kirjutab BLRT Grupi juhatuse esimees Fjodor Berman vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.

Ootused uuele valitsusele on alati positiivsed ja suured, kuid veelgi olulisemad on konkreetsed lahendused ja teod.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077