Autor: Oliver Olt • 26. november 2020

Toiduainetööstuse stressitest: efektiivsuse hoidmine vajab pidevat tähelepanu

Olles sisenenud koroonakriisi teise lainesse, mille tagajärjed on veel ettearvamatud, võime tõdeda, et esimese laine on kohalik toiduainetööstus läbinud edukalt, kirjutab Swedbanki toiduainetööstuse sektorijuht Oliver Olt.
Oliver Olt
Foto: Erakogu

Tulevikus paistab suuri väljakutseid sest sektori tootmismahud ja käive on kriisis kasvanud, aga kulud kasvasid veel kiiremini. Sektori kogukasumlikkus on tänavu esimeses pooles vähenenud tervelt viiendiku võrra ja puhas lisandväärtus töötaja kohta 4,9 protsenti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077