Autor: Sirje Potisepp • 25. november 2020

Sirje Potisepp: kui juust ei pääse pitsasse

Sirje Potisepp.
Foto: Liis Treimann
Koroonakriisi löödud haavad paranevad aeglaselt. Piiratud ekspordivõimalused mõjutavad paratamatult Eesti tootjaid, kirjutab Toiduliidu juhataja Sirje Potisepp.

Lõppema hakkav aasta oli täis ebakindlust ja segadust. See mõjutas tugevalt ka Eesti toiduainetööstust, mis pidi ühelt poolt tagama Eesti elanike toiduga kindlustatuse, kuid teisalt kohanema oludega, kus näiteks turismi- ja toitlustussektor ning nendega koos suur hulk kliente päevapealt kadusid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077