Autor: Ruta Rannala, Eesti Rõiva- ja Tekstiililiidu juht • 19. oktoober 2020
Ainult tellijatele

Ruta Rannala: tekstiilitööstus on langustrendis kogu Euroopas

Oktoobri algul analüüsitud EURATEX´i (Euroopa Liidu rõiva- ja tekstiilitööstuste esindusorganisatsioon) operatiivandmed viitavad olukorrale, mis on halvem kui 2009. aasta majanduskriisi ajal, kirjutab Eesti Rõiva- ja Tekstiililiidu juht Ruta Rannala värskes Äripäeva Infopanga koostatud tekstiilitööstuse konkurentsiraportis.

Tekstiililiidu juhi Ruta Rannala hinnangul on Eesti tekstiilitööstuse jaoks kriitilised ennekõike 3. ja 4. kvartal.
Autor: Raul Mee

EURATEX´i president Alberto Paccanelli kommenteeris Euroopa tekstiili- ja rõivatööstuse viimast majanduslikku ülevaadet nii: „2020. aasta teine kvartal on näidanud meie tööstuse langust, nagu me pole kunagi varem näinud, isegi 2009. aasta finantskriisi ajal: käive langes tekstiilitööstuses ligi 25% ja rõivatööstuses isegi 35%. Jaemüük langes 43%, mõnes riigis isegi üle 60%", kirjutab Ruta Rannala konkurentsiraportis.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077