Autor: Tõnis Vare, Eesti Elektritööstuse Liidu tegevjuht • 6. oktoober 2020

Elektritööstuse liidu juht Tõnis Vare: tegeleda tuleb arengupiduritega

Äärmiselt oluline on tegeleda arengupiduritega, mis uusi investeeringuid kinni hoiavad ja raskendavad uute tehnoloogiate väljaarendamist, kirjutab Eesti Elektritööstuse Liidu juht Tõnis Vare Äripäeva Infopanga koostatud energeetika kvartaliraportis.
Äripäeva raadios.
Foto: Andras Kralla

Pariisi kliimakokkuleppe eesmärkide saavutamine eeldab majanduse dekarboniseerimist ning elektrifitseerimise laiaulatuslik rakendamine on Euroopa süsinikuneutraalse tuleviku peamine võimaldaja, kirjutab Tõnis Vare energeetika kvartaliraportis.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077