Autor: Anton Maljugin • 28. mai 2020

Anton Maljugin: peaasi on mitte paanitseda

Anton Maljugin.
Foto: Andras Kralla
Selleks, et kirjeldada, kuidas suhtuvad praegusesse majanduslangusesse meie ettevõtted, võiks tsiteerida ’Omar Khayyāmi: “Meelekindlusetud hukkuvad enneaegu”, kirjutab laevaehitusfirma LTH-Baas tegevjuht Anton Maljugin.

Erakorralise määratlematuse tingimustes on väga keeruline langetada mingeid otsuseid. On raske öelda, mis meid ees ootab. Meie peamised kliendid - kruiisiettevõtted - kannavad tohutut kahju, neil ei ole juba kaks kuud olnud mingit sissetulekut ega ole teada, millal nad saavad taas oma tavapärase tegevuse juurde asuda. Võimalik, et ristlusäri on kannatanud praeguses kriisis kõige enam.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077