Autor: Janek Kalvi • 25. mai 2020

Janek Kalvi: globaliseerumine jätkub vaktsiini tulekuga

Janek Kalvi.
Foto: Raul Mee
Globaliseerumine ning üleilmne konkurents jätkub ning võtab taas täis tuurid sisse koos vaktsiini tulekuga, kirjutab Liviko juht Janek Kalvi vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.

Ma ei kuulu nende hulka, kes arvavad, et kriisijärgne maailm saab olema kardinaalselt erinev sellest, millisena me seda mäletame enne kriisi. Kultuurilised käitumismustrid, tavad, ihad, vajadused ning ambitsioonid elavad ju inimestes edasi ning inimesed on valdavalt need samad. Isegi kui kriis vinduks aasta lõpuni, oleks see liiga lühike aeg, et muuta inimkonna loomust fundamentaaltasandil.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077