Autor: Anne Mere • 20. mai 2020

Anne Mere: eriolukorda juhtis valitsus hästi, ent nüüd vajame paindlikkust

Anne Mere.
Foto: Liis Treimann
Koroonakriisis muutub äritegevus laiemalt vähemalt ajutiselt lokaalsemaks, ent tööjõu küsimuses ootaks valitsuselt paindlikkust, kirjutab HKScan Estonia juht Anne Mere vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.

Valitsuse langetatud otsuste majanduslikku mõju me alles saame näha, kuid kriisile vahetu reageerimise ja selle juhtimisega on valitsus pigem hästi hakkama saanud. HKScani kogemusest saan öelda, et rahvusvaheline kaubavahetus suudeti tagada suuremate viperusteta ning esialgsed tõrked piiriületustel lahendati ametite ja erasektori koostöös suhteliselt kiiresti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077