4. juuli 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Juuni 2012 maailma tööstuses: laiapõhjaline langus koos esimeste positiivsete märkidega!

Globaalse tööstuse ostujuhtide küsitluse indeksi väärtus langes varasemalt 50,6 protsendi tasemelt 48,9 protsendini, mis tähistab ühtlasi viimase kolme aasta madalaimat väärtust (50 protsendi piir eraldab kasvu langusest, viidates positiivsete vastuste suuremale osakaalule). Nii tootmismaht kui ka uute tellimuste arv pöördus  varasemalt tõusult langusesse ning tööhõive tõusis varasemast aeglasemas tempos. Positiivse uudisena langesid tootjate sisendite hinnad esimest korda 7 kuu jooksul ning seda viimase kolme aasta kiireimas tempos.

Vaata täpsemat ülevaadet piirkondade lõikes koos graafikutega lisatud PDF failist.

 

 

 

 

Kristjan Eljand

Innopolis Konsultatsioonide ärikonsultant

Autor: Civitta Eesti turutrendide blogi

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077