PRFoodsi käive kahanes

PRFoodsi aktsionäride koosolek.
PRFoodsi aktsionäride koosolek.

PRFoodsi selle aasta novembri auditeerimata konsolideeritud käive kahanes 10,5% ehk 1,0 miljoni euro võrra, võrreldes eelmise aasta novembriga.

Ettevõtte teatel oli käibe langus prognoositav, kuna PRFoods vähendas madala marginaalsusega Norra lõhe vahenduskaubandust teistele kalatöötlejatele ning keskendub oma toodete, sh värske kala otsemüügile klientidele.

PRFoodsi novembri käive oli 8,6 miljonit eurot. Müüdud kogus kahanes 785 tonni ehk 44,7% võrra.

Novembri käive jagunes suuremate sihtturgude lõikes järgnevalt: Soome 6,1 miljonit eurot, Suurbritannia 1,1 miljonit eurot, Eesti 0,6 miljonit eurot, Läti 0,2 miljonit eurot, Kreeka 0,2 miljonit eurot, Prantsusmaa 0,1 miljonit eurot, Itaalia 0,1 miljonit eurot ja Belgia 0,1 miljonit eurot. Ülejäänud käive 0,1 miljonit eurot moodustub ekspordist erinevatesse riikidesse.

Suurim käibe kahanemine oli novembris kala ja kalafilee tootegrupis 0,7 miljonit eurot ehk 15,7% võrdluses eelmise aastaga. Käive kahanes ka kuum- ja külmsuitsutatud toodete grupis 0,2 miljonit eurot ehk 4,9% ning jäi võrreldes eelmise aastaga samale tasemele muude kalatoodete grupis.

Osale arutelus

  • Anu Jõgi

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara