Wendre juht pani ameti maha

Vahur Roosaare ja Peter Hunt
Vahur Roosaare ja Peter Hunt

Wendres 13 aastat juhatuse esimehe ja tegevjuhina töötanud Vahur Roosaar lahkus ametist septembri lõpus, detsembris asub tekstiili- ja mööblitehases tööle uus tegevjuht.

“Inimene on välja valitud ja ta alustab tööd 1. detsembril. Siis saame avalikustada tema nime. Seni täidan tegevjuhi kohustusi mina,” kommenteeris juhttöötaja vahetust Wendre omanik Peter Hunt, vahendas Pärnu Postimees

“Üks oli kindlasti see, et olid uued mõtted ja võimalused. Teine põhjus on see, et Wendres oli väga pikalt oldud, ja nägemus sellest, kuidas ettevõttega edasi minna – mis oleks kõige mõistlikum ja kasulikum – hakkasid nõukoguga järjest enam erinema,” selgitas ta.

Loe pikemalt Pärnu Postimehest

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara