SUUR GALERII - vaata, kes käisid Energia aastakonverentsil

Energiakonverentsil esinesid Euroopa Parlamendi saadik Kaja Kallas ning majandus- ja taristuminister Kadri Simson.
Energiakonverentsil esinesid Euroopa Parlamendi saadik Kaja Kallas ning...

Reedel, 1. detsembril toimus Äripäeva, Tööstusuudised.ee ja Advokaadibüroo COBALT korraldatud energiasektori suursündmus Energia aastakonverents 2017, kuhu kogunes pea 130 energiasektori juhti ja otsustajat.

Energia aastakonverentsil räägitakse pikemalt energiasektoris toimuvast. Tänavu oli juttu nii Euroopa kui Eesti energiaturust – kõlas ülevaade puhta energia paketi menetlemisest Euroopa Parlamendis. Sellest kõneles Euroopa Parlamendi saadik Kaja Kallas.

Juttu oli ka Eesti regulatsioonidest ja muudatustest õigusaktides ning lubatud ja keelatud riigiabist. Toimusid põnevad aruteluringid, kus analüüsiti gaasiturul ja kaugkütteturul toimuvat ning elektrituru (digi)tulevikku ja taastuvenergia tulevikuväljavaateid.

Konverentsi avas majandus- ja taristuminister Kadri Simson.  

Konverentsi toetas ABB. 

Tutvu konverentsi täpsema programmiga SIIN.

Galerii

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara