Autor: Tööstusuudised.ee • 2. august 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Silindritootja BHC avab homme uue tootmishoone

BHC uus tootmishoone.
Foto: BHC
Tööstuslike hüdrosilindrite tootja AS BHC avab homme uue tehase, kus on tootmispinda 2500 ruutmeetrit.

BHC juht Kait Lukka ütles tööstusuudised.ee-le, et uues hoones on tootmispinda 2500 ruutmeetrit, millest 2000 eraldatakse just hüdrosilindrite tootmiseks, et reageerida kasvanud nõudlusele. „500 ruutmeetrit on uute omatoodete arendustegevuseks,“ lisas ta.

„Äsja valminud tootmispind erineb senisest aastakümnetevanusest kardinaalselt ja vastab kõikidele tänapäevastele nõuetele. Ettevõtte arenguplaani kohaselt jätkatakse uutes ruumides lisaks hüdrosilindrite tootmisele ja omatoodete arendamisele ka tootmise digitaliseerimisega, eesmärgiga tagada kvaliteedi jälgimine ja kliendiraportite koostamine kõikides tootmisetappides,“ jätkas Lukka.

Uus tehas kuulub BHC-le ja selle rajamine oli eelduseks uue omatoodete sarja MFP (Mobile Floating Ponton) väljaarendamiseks. Investeeringute maht, mille sees on nii uue tootesarja arendamine kui ka tootmishoone, on ca 2 miljonit eurot. Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus toetas ettevõtte arenguplaani „Ettevõtte arenguprogrammi toetusmeetmest“ 257 035 euroga.

Uue tootesarja MFP peamise sihtturuna näeb ettevõte Kanadat ja Põhja-Ameerikat. 

„Hetkel töötab ettevõttes 25 inimest, edaspidi on kavas värvata lisatööjõudu ja kasutada vajadusel allhankijate teenuseid,“ sõnas ettevõtte juht.

AS BHC on aastast 1960. tööstuslike hüdrosilindrite tootmisega tegelev Eesti kapitalil põhinev ettevõte. Tänasteks peamisteks klientideks on Eestis tegutsevad masinaehitusfirmad, mis toodavad põhiliselt metsamajanduses kasutatavaid tõstukeid ja haagiseid, samuti põllumajanduses kasutatavaid seadmeid ja teehooldusseadmeid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077