Kuidas jääda elama suurte tootjate kõrval

Lehe Pruulikoda juht ja kaasomanik Gristel Tali rääkis Tööstuse Äriplaani konverentsil, kuidas jääda ellu ja kasvatada oma äri suurte tootjate kõrval.

Tali ettekandest kuuleb, milline on käsitööõllede turg Eestis ja maailmas ning kuidas jõudis Gristel oma abikaasaga pereettevõtte loomiseni käsitööõllede tootmises. Ta annab nõuandeid, kuidas luua turul eristuv toode ja miks ning kuidas peab väiketootja looma turul oma tootega uue kategooria. Ta toob välja ka väiketootja võimalused ja erinevused turunduses võrreldes suurte tootjatega.

 https://www.youtube.com/watch?v=K0ODl942nU8

Tootmissektori konverents Tööstuse Äriplaan 2015 toimus möödunud aasta novembris. Turundusvideo.ee abiga on võimalik vaadata nüüd konverentsi ettekannete videosalvestusi. Rohkem intervjuusid ettevõtete juhtidega saab lugeda turundusvideo blogist.

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara