Eesti elektrikerise lugu: kuidas jõuda maailma

OÜ Huum juht Siim Nellis rääkis konverentsil Tööstuse Äriplaan 2015 oma loo, kuidas alustav ettevõte arendas toote ja jõudis sellega välisturule. Vaata Turundusvideo salvestust konverentsilt!

Huum hakkas Eestis esimesena elektrikeriseid tootma ning lühikese ajaga on ettevõte oma keriseid müünud nii Põhja-Iraaki, Ðveitsi, USAsse kui Jaapanisse. Seejuures on huvitav fakt, et algselt ei pidanud EAS ettevõtet eksporditoetuse vääriliseks. Huum on hea näide sellest, kuidas muuta tundmatu väikefirma tooted nutika tootearenduse ja müügi toel nõutud kaubaks.

Huumi tegevjuht Siim Nellis rääkis konverentsi ettekandes oma loo raskustest omanäolise toote väljamõtlemisel, toote arendamisel ning kuidas lõpuks mitme aastaga valminud ainulaadne toode jõudis müüki Ameerika Ühendriikidest kuni Iraagini.

https://www.youtube.com/watch?v=vXZmcZZ4lGE

Tootmissektori konverents Tööstuse Äriplaan 2015 toimus möödunud aasta novembris. Turundusvideo.ee abiga on võimalik vaadata nüüd konverentsi ettekannete videosalvestusi. Rohkem intervjuusid ettevõtete juhtidega saab lugeda turundusvideo blogist.

Järgmine konverents Tööstuse Äriplaan 2016 toimub 24. novembril 2015. Lisainfo ja eelregistreerimine Martin Kivimäe (martin@toostusuudised.ee).

Osale arutelus

  • Tanel Raig

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara