Lehe Pruulikoda: väiksed peavad tegema koostööd

Lehe Pruulikoda juht ja kaasomanik Gristel Tali sõnul on väiketootja edu alus koostöö teiste väiketootjate ja –ettevõtetega.

Oma ettevõtte tarneahela juhtimise edu valmit selgitades ütles Gristel Tali, et eelkõige on oluline koostöö partnerite ning teiste väiketootjate ja –ettevõtetega. „Teha koos neid asju, mille jaoks igaüks meist eraldi on liiga väike,“ lausus ta.

Tali räägib, kuidas Lehe Pruulikoda on oma tegevusi korraldanud Pärnu Tarneahelakonverentsil 12.-13. märtsil. Lähemalt saab kavaga tutvuda SIIN.

2014. aasta oli Lehe Pruulikojale unistuste täitumise aasta. Tali kinnitusel oli see esimene oma pruulikojas õlle tegemise aasta. „See on kodupruulija suure unistuse täitumine – teha head maitsega õlut paljudele,“ nentis ta.

Eelmine aasta oli Lehe Pruulikojale väga kiire arenguga. Esimesed õlled läksid pruulikojast välja märtsi lõpus ja võeti klientide poolt väga hästi vastu. Õlled leidsid lisaks restoranidele ja spetsiaalsetele õllepoodidele tee Selverisse, Prismasse, Rimisse. Eelmisel aastal lisasime algsele pruulikoja sisseseadele neli 2000 liitrist kääritustanki, mis tõstsid võimalikku tootmismahtu mitmeid kordi, kirjeldas Tali. Ta lisas, et oluline oli ka investeering uude villimismasinasse.

Uuel aastal tahab koduõlle pruulija alustada ekspordiga. „Viimase piiranguks on pigem see, kui palju alanud aastal meie õlut Eestis ära juuakse,“ teatas Tali.


Osale arutelus

  • Toostusuudised. ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

HORIZON TSELLULOOSI JA PABERI AS ootab tööle MEHAANIKUT

Horizon Tselluloosi ja Paberi AS

20. jaanuar 2019

Teabevara