EASi välisesindaja: Peterburi majandusruum pakub meie ettevõtjatele huvi

Peterburi on meie ettevõtjatele alati olnud huvitav ja atraktiivne majandusruum ning viimastel aastatel võib täheldada ka mõningast huvi kasvu, ütles EASi välisesindaja Peterburis Toomas Kästik.

Kästiku sõnul on mitmel sealsel turul tegutseval ettevõtjal pikaajalised koostöösuhted juba nõukogude ajast.Kästik tunnistas, et tal puuduvad siiski andmed selle kohta, mis ajast keegi Eesti ettevõtjatest Peterburis tegutseb.

„Paljud Eesti ettevõtted tegutsevad Peterburis, paiknedes tegelikult ise Eestis ehk nad toodavad Eestis ja Peterburis on neil turunduskontor,“ rääkis Kästik. „Enamik Peterburis tegutsevatest Eesti ettevõtetest tegutseb siiski mitte tootmisega vaid teenindussfääris. Siin on kinnisvaraarendajaid, ehitusettevõtteid, kommunaalmajanduse sektoris tegutsejaid, turvasektoris tegutsejaid, transpordi- ja logistikettevõtteid, turismiettevõtteid.“

Osale arutelus

  • Väinu Rozental

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara