Eesti kütusemüüjad ei prognoosi kütuse hinna langemist

Eesti kütusemüüjad ei soovi tarbijale
odavat kütusehinda lubada, sest olukord maailma naftaturul on ebaselge.

"Viimastel päevadel on toornafta hind maailmaturul kõikunud nii üles kui alla. Teisipäeval toimus 17 aasta suurim ühekordne hinnalangus, kuid hetkel pole veel selge, kas langus jätkub või järgneb sellele taas tõus," kommenteeris Statoili kontseptsioonijuht Kai Realo Kauppalehti kütuse odavnemist lubavat artiklit.

"Toodete jaemüügihindades toimuvad muudatused niipea, kui soodsamast toornaftast hakatakse tootma mootorikütuseid ning seeläbi langeb ka Statoili poolt sisseostetavate toodete omahind. Millal ja kuidas mõjutab toornafta hinnamuudatus mootorikütuste hindu Eestis, on hetkel veel keeruline prognoosida," lisas ta.

Neste Eesti peadirektor Indrek Kaju kommenteeris teemat lühidalt, et nemad tuleviku hinnamuutustest ette ei teata. "Ja me ei prognoosi ka," lisas ta napisõnaliselt.

Osale arutelus

  • Mariliis Pinn

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

Teabevara