Estonian Celli seadmed ei ole pärast elektrikatkestust käivitunud

Eile õhtul välja lülitunud kõrgepingeliin
jättis toiteta Estonian Celli haavapuitmassitehase seadmed. Olulisi probleeme
elektrivarustusega on ka Kunda Nordic Tsemendil.

Eile õhtul kell 20:20 lülitus välja Põhivõrgule kuuluv Rakvere-Kunda 110kilovoldine õhuliin, mis kohe automaatselt ka uuesti sisse lülitus. Väljalülitumise järel aga ei õnnestunud pingete mittevastavuse tõttu käivitada Estonian Celli tehase seadmeid, kirjutas Virumaa Teataja.

Estonian Celli kommertsdirektor Riia Ratnik ütles, et valgustus ja veepuhastusjaam on tööle saadud, aga tootmisprotsess seisab, mistõttu kannab tehas kahjusid. Lisaks saamata jäävale toodangule tuleb maha kanda ka materjal, mis elektri kadumise ajal tootmisprotsessis oli, sest seda ei ole enam võimalik kasutada.

Osale arutelus

  • Agnes Ojala

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

METEC otsib musta metalli keevituse osakonna TOOTMISJUHTI

Tripod Grupp OÜ

30. september 2018

Teabevara