Autor: Äripäev • 1. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PRFoods alustas tütarettevõtetes puhastust

Sel nädalal kärpemeetmetest teatanud PRFoods tegi muudatusi kolme tütarettevõtte juhtorganis.
PRFoodsi kontserni kuuluva Vetteli kalatehas Saaremaal.
Foto: Irina Mägi

Nädala keskel andis PRFoodsi juht Indrek Kasela teada kontserni ees ootavatest muutustest ning juba on meetmed tarvitusele võetud.

Saaremere Kala nõukogust kutsuti tagasi Mairi Paiste ning uuteks nõukogu liikmeteks valiti Helin Tiido ja Emil Johannes Metsson. Tiido töötab kontserni finantsjuhina alates jaanuarist. Metsson töötab Saaremere Kala finantsanalüütikuna alates möödunud aasta novembrist.

Suurbritannias asuva JRJ &PRFi juhatusest kutsuti tagasi Kit Harrison ning uueks juhatuse liikmeks sai Anna Crona, kes on digitaalproduktsiooni ettevõtte Crona Tamander & Co asutaja ning endine IKEA Suurbritannia ja Iirimaa haru turundusjuht.

Soome Trio Tradingu juhatusse valiti juhatuse senine asendusliige Pekka Pentti Olavi Lahtinen, kes on varem PRFoodsi kontsernis olnud Heimon Kala tegevjuht ning juhtinud Vettel OÜs tootmist.

Kontserni aktsia tõusis täna Tallinna börsil 1,7%. 0,58 euro tasemele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077