Ekspordi- ja impordihinnad juulis aastaga kerkisid

Eelmise kuuga võrreldes tõusis keskmisest enam ka kummi- ja plasttoodete hind.
Eelmise kuuga võrreldes tõusis keskmisest enam ka kummi- ja plasttoodete hind.

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2018. aasta juulis võrreldes 2017. aasta juuliga 2,4%, impordihinnaindeks muutus vastavalt 4,7%, teatas statistikaamet.

Ekspordihinnaindeksi muutus oli 2018. aasta juulis võrreldes juuniga 0,0% ja võrreldes 2017. aasta juuliga 2,4%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis keskmisest enam elektrienergia, kummi- ja plasttoodete ning turbatoodete hind, samal ajal langes rõivaesemete, elektroonikaseadmete ja keemiatoodete hind.

Impordihinnaindeksi muutus oli 2018. aasta juulis võrreldes juuniga -0,1% ja võrreldes 2017. aasta juuliga 4,7%. Eelmise kuuga võrreldes tõusis keskmisest enam elektrienergia, kummi- ja plasttoodete hind, samal ajal langes jalatsite, põllumajandussaaduste ja metallide hind.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Arvamused ja blogid

Valdkonna töökuulutused

Teabevara