Autor: Tööstusuudised.ee • 25. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estanc võitis konkursi Müügitegu 2017

Estanci tegevjuht Mihkel Tammo.
Foto: Marko Mumm
Äripäeva teemaveebi bestsales.ee korraldatud konkursi "Müügitegu 2017" võitis metallitööstus Estanc projektiga "Estanci müügiportfelli ühtlasem jaotus sihtturgude vaates."

Projekti "Estanci müügiportfelli ühtlasem jaotus sihtturgude vaates" peamine eesmärk on olnud sihtturgude ühtlasem jaotus ning Soome turu osakaalu vähendamine, kirjutab bestsales.ee.

Ettevõtte elluviidud olulised sammud, et jõuda oma eesmärgini 2019. aasta lõpuks:

2016. aasta sügisest alates oleme loonud agendisuhted Norra turu tarbeks ning tänaseks on käes ka esimene projekt ühega maailma 10st suuremast keemiaettevõttest.2017. aastal läbiti Hiinasse surveseadmete tarnimiseks vajaliku litsentsi hankimise protsess ning 2017. aastal ekspordime Hiinasse kaupa vahemikus 0,7-0,8 miljonit eurot.2017. aastal lõime agendisuhted UK turu esindatuseks, kus asuvad maailma suurimate inseneribüroode tehnilised osakonnad ning toimub otsustamine. Siiani oleme läbi nende pääsemas/pääsenud maailma suurte nagu Saudi Aramco, Gasprom, Fluor, SABIC, Peter Brotherhood, Amec Foster Wheeler, Wood group jpt tarnijate nimekirja ja ostjate huviorbiiti.2017 aastal alustasime koostööd Stork nimelise ettevõttega, kes omab deaereerimislahenduse patenti, mis on maailmas enim levinud. Nende turuosakaal näiteks hiina turul ja sealsetes elektrijaamdes küündib 95%ni. Tänu sellele lepingule on Estancil õigus nende lahendust pakkuda Baltimaades ja põhjamaades ning ligipääs sellele lahendusele peatatakse meie konkurentidele.2018 aasta 2 suurimat praeguseks teadaolevat müüdud projekti koguväärtusega kokku ligi 4 miljonit eurot on müüdud Soomest väljapoole ja need moodustavad järgmise aasta müügitulust oletatavalt üle 20%.

Loe lähemalt teemaveebist bestsales.ee

NB! Estanci tegevjuht Mihkel Tammo ning isa ja ettevõtte omanik Raigo Tammo esinevad koos konverentsil Tööstuse Äriplaan 2018, mis toimub 30. novembril 2017. 

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077